Ons team

Ricerca is een particulier bureau dat de mens als individu of in een groep zo goed mogelijk wil begeleiden bij gewenste gedragsverandering.

Pic
Koen van de Vorst
Founder & Trainer

"Het Italiaanse woord 'Ricerca' staat voor 'onderzoek' of 'speurtocht'. En dat is ook precies waarvoor ik Ricerca ben begonnen. Ik wil samen met jou op een leuke manier op zoek naar jouw positiviteit en kracht. Ik leer je daarbij te focussen op dat wat je wél kunt. In de natuur daag ik je uit om inventief en weerbaar te zijn. Om echt te ervaren dat je veel meer kunt dan je dacht. Zodat je daarna weer positief en krachtig in het leven kunt staan!"

Pic

Focus

Met sportieve opdrachten in de natuur ervaar je bij ons dat het belangrijk is te focussen op wat je wél kunt. Het hangt van de groep of persoon af wat we precies gaan doen en hoe zwaar het wordt. Daarom willen we een zo breed mogelijk programma bieden, om bij veel verschillende vragen te kunnen helpen. Met de volgende trainers in ons team kunnen wij je een grote diversiteit aan sport en coachingsaanbod bieden.

Pic
Jaap Meerhoff
Trainer

"Mijn missie is simpel: jongeren én volwassenen rust in hun leven geven. Iedereen heeft richting nodig, een doel om naartoe te kunnen werken. Ik help kinderen en volwassen ontdekken wat hen tot rust brengt en hoe er stabiliteit in hun leven kan komen. Samen werken we toe naar een leven in balans."

Pic
Ruud Smit
Trainer

"Mijn doel is om samen met jongeren te werken aan hun gedrag en referentiekader. Dat doen we meestal met avontuurlijke activiteiten, waarbij een beroep wordt gedaan op fysieke betrokkenheid, creatieve inzet en samenwerking met anderen. Hierbij ervaren jongeren belangrijke begrippen als grensverleggend, vertrouwen opbouwen en samenwerken."

Pic
Tom ter Meulen
Trainer

"Ik sta helemaal achter de ervaringsleer en dat we deze toepassen in al onze trainingen. Ervaren is echt de beste leerschool en je leert zo het beste hoe je beter met een situatie kunt omgaan. Alleen of in een groep, de ervaring telt en maakt sterk."